Om oss

När man kommit till en punkt då vardagen inte längre är hållbar, ska det vara en självklarhet att man hittar vägledning och får snabb kontakt. ADHD Care by Modigo är grundat av psykologer och är en digital specialistklinik nischad för behandlingar inom ADHD och ADD. Hos oss får du den bästa individanpassade behandlingen, när du behöver den.

Vi möter dig där du är och vägleder dig framåt

Vi utgår alltid från dina utmaningar och var du befinner dig i livet. Det är där vi möts och hjälper dig framåt.

”Jag kommer fortsätta arbeta mot min vision att revolutionera tillgängligheten för våra klienter och kasta om förväntningarna på vad kvalitet faktiskt innebär. För i min värld får man alltid den bästa individanpassade vården precis när man behöver den. Vi är tillgängliga, flexibla och bemöter dig alltid med respekt. Något annat vore konstigt när vårt fokus är ditt välmående.”

märta olausson width=

Märta Olausson
Psykolog och grundare

Lär känna några av våra medarbetare

Olof, specialistläkare

Olof är överläkare Barn och Ungdomspsykiatri. Han har arbetat med barnpsykiatrisk behandling och utredning i såväl öppenvård som slutenvård. Han har uppdrag som medicinsk rådgivare och har tidigare varit verksam vid Kunskapscentrum för Barnhälsovård samt vid flera regioner, med utredning och behandling.

Stina, verksamhetschef

Stina är legitimerad sjuksköterska med lång erfarenhet inom psykiatrisk och neuropsykiatrisk vård och ADHD. Hon har jobbat över 15 år inom offentlig och privat vård, både inom psykiatrisk slutenvård och öppenvård.

Ewa, specialistläkare

Ewa är legitimerad läkare och specialistläkare inom barnpsykiatri. Hon har arbetat med ADHD Care sedan start och har lång erfarenhet från att möta barn, ungdomar och föräldrar inom psykiatrisk vård, utredningar och behandling.

Mashkhal, specialistläkare

Mashkhal är legitimerad läkare samt specialistläkare inom vuxenpsykiatri. Han har erfarenhet av att utreda och behandla brett inom psykiatriska sjukdomar, bland annat ADHD/ADD.

Elin, legitimerad psykolog

Elin är legitimerad psykolog och under specialistutbildning inom klinisk psykologi. Hon har arbetat med utredning av barn och ungdomar inom skola och BUP, psykologisk behandling för vuxna på vårdcentral, företagshälsa samt gruppbehandling för vuxna med diagnos ADHD.

Max, specialistläkare

Max är specialistläkare i psykiatri med erfarenhet inom neurologi och beroendemedicin.

Madeleine, legitimerad psykolog

Madeleine är legitimerad psykolog och under specialistutbildning inom neuropsykologi. Hon har länge arbetat inom vuxenpsykiatrin med neuropsykiatriska utredningar, psykologisk behandling, samt utbildning för personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Charis, specialistläkare

Charis är legitimerad läkare och specialist inom psykiatri. Han har en lång och bred erfarenhet från psykiatrins alla specialiserade områden, både inom offentlig och privat vård.

Kristina, legitimerad psykolog

Kristina är leg. psykolog och under specialistutbildning inom klinisk barn- och ungdomspsykologi. Kristina har lång erfarenhet av utredning och behandling av barn och unga och har tidigare arbetat som psykolog inom förskola, skola, MVC/BVC och BUP.

Kontakta oss

Kom ihåg att aldrig skriva personuppgifter eller känslig information som rör din eller någon annans hälsa i formuläret eller via mail till oss.

Kontakta oss via info@adhdcare.se eller ställ din fråga i formuläret.

Genom att skicka meddelandet godkänner jag att ni hanterar mina uppgifter enligt ADHD Cares personuppgiftspolicy

Lediga jobb

Vi är ständigt i jakt efter nya kollegor som kan hjälpa oss att revolutionera vår bransch.

Sjuksköterska med kompetens inom medicinsk ADHD-behandling

Vill du arbeta digitalt med att hjälpa patienter och deras familjer till en bättre hälsa och livskvalitet? Söker du en arbetsplats som är flexibel och tar hänsyn till individen – både gällande anställda och patienter? Vill du kunna påverka din arbetssituation, jobba hemifrån och ha fria arbetstider? Vi söker nu en sjuksköterska som är intresserad och engagerad i patienter med ADHD.

ADHD Care arbetar digitalt med medicinsk behandling av ADHD och vi vill nu utveckla vårt team med ytterligare en sjuksköterska. Alla medarbetare inom bolaget är specialister inom psykiatri och ADHD. Vårt syfte är att är hjälpa patienter i hela Sverige som är i behov av vård efter ADHD/ADD diagnos. Vi har alltid en hög servicenivå. Våra värderingar: kvalitet, medmänsklighet och mod beskriver oss väl och är våra ledstjärnor i såväl beslutsfattande som i vårt dagliga arbete. ADHD Care är ett nybildat bolag inom Modigokoncernen, som i övrigt är en väletablerad verksamhet som arbetar med neuropsykiatriska utredningar samt med psykologisk behandling.

Som sjuksköterska hos oss kommer du ha mycket patientkontakter, främst via telefon och digitalt, för att svara på frågor, boka in tider samt korrigera doser i ett tätt samarbete med läkarna. Tjänsten är placerad i centrala Stockholm men en stor del av arbetet kan ske hemifrån. Arbetet med patienter och medarbetare inom verksamhetsområdet sker i övrigt digitalt.

Vi söker dig som:

· Är sjuksköterska med specialisering inom psykiatri – antingen via utbildning eller som har gedigen erfarenhet inom området.

· Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

· Brinner för psykiatri och behandling av patienter med ADHD.

· Är mycket serviceinriktad och har en fin förmåga att skapa förtroendeingivande relationer med patienter.

Tjänsten är på deltid, ca 20-50 %, antingen med en fast sysselsättningsgrad eller som timanställd beroende på hur du vill arbeta.

Vidare är du bra på att samarbeta, är kreativ, organisatorisk och strävar alltid efter att göra saker och ting bättre. Det du gör genomsyras alltid av hög kvalitet och service.

Om du har några frågor kring tjänsten så kontakta verksamhetschef Stina Stadler via telefonnummer 070-8579020. Maila din ansökan med CV och personligt brev till jobb@modigo.se, gärna så snart som möjligt då urval sker löpande men senast den 11 april. Skriv ”Sjuksköterska” i ämnesraden i mailet.