Om oss

När man kommit till en punkt då vardagen inte längre är hållbar, ska det vara en självklarhet att man hittar vägledning och får snabb kontakt. ADHD Care by Modigo är grundat av psykologer och är en digital specialistklinik nischad för behandlingar inom ADHD och ADD. Hos oss får du den bästa individanpassade behandlingen, när du behöver den.

Vi möter dig där du är och vägleder dig framåt

Vi utgår alltid från dina utmaningar och var du befinner dig i livet. Det är där vi möts och hjälper dig framåt.

”Jag kommer fortsätta arbeta mot min vision att revolutionera tillgängligheten för våra klienter och kasta om förväntningarna på vad kvalitet faktiskt innebär. För i min värld får man alltid den bästa individanpassade vården precis när man behöver den. Vi är tillgängliga, flexibla och bemöter dig alltid med respekt. Något annat vore konstigt när vårt fokus är ditt välmående.”

märta olausson width=

Märta Olausson
Psykolog och grundare

Lär känna några av våra medarbetare

Lovisa, sjuksköterska

Lovisa är ansvarig sjuksköterska på ADHD Care med många års erfarenhet inom psykiatri.

Max, specialistläkare

Max är specialistläkare i psykiatri med erfarenhet inom neurologi och beroendemedicin.

Olof, specialistläkare

Olof är överläkare Barn och Ungdomspsykiatri. Han har arbetat med barnpsykiatrisk behandling och utredning i såväl öppenvård som slutenvård. Han har uppdrag som medicinsk rådgivare och har tidigare varit verksam vid Kunskapscentrum för Barnhälsovård samt vid flera regioner, med utredning och behandling.

Jasmin, legitimerad sjuksköterska

Jasmin är leg. sjuksköterska med stort intresse för ADHD och neuropsykiatri. Hon har erfarenhet av såväl psykiatrisk som neuropsykiatrisk vård, både inom öppen- och slutenvården.

Ewa, specialistläkare

Ewa är legitimerad läkare och specialistläkare inom barnpsykiatri. Hon har arbetat med ADHD Care sedan start och har lång erfarenhet från att möta barn, ungdomar och föräldrar inom psykiatrisk vård, utredningar och behandling.

Tanja, legitimerad psykolog

Tanja har arbetat inom skola, vuxenpsykiatri, barn- och ungdomshabilitering samt för privat vårdgivare. Hon har både arbetat med behandling och utredning och hennes intresse vilar tungt i barn och ungdomar med neuropsykiatriska svårigheter och utbildning.

Caroline, leg psykolog och verksamhetschef Modigo

Caroline är legitimerad psykolog och specialist i neuropsykologi. Hon har tidigare arbetat med metodutveckling gällande neuropsykiatriska diagnoser inom Region Stockholm. Caroline har varit verksamhetschef på Modigo sedan 2018.

Madeleine, legitimerad psykolog

Madeleine är legitimerad psykolog och under specialistutbildning inom neuropsykologi. Hon har länge arbetat inom vuxenpsykiatrin med neuropsykiatriska utredningar, psykologisk behandling, samt utbildning för personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Kristina, legitimerad psykolog

Kristina är leg. psykolog och under specialistutbildning inom klinisk barn- och ungdomspsykologi. Kristina har lång erfarenhet av utredning och behandling av barn och unga och har tidigare arbetat som psykolog inom förskola, skola, MVC/BVC och BUP.

Kontakta oss

Kom ihåg att aldrig skriva personuppgifter eller känslig information som rör din eller någon annans hälsa i formuläret eller via mail till oss.

Kontakta oss via info@adhdcare.se eller ställ din fråga i formuläret.

Genom att skicka meddelandet godkänner jag att ni hanterar mina uppgifter enligt ADHD Cares personuppgiftspolicy

Lediga jobb

Just nu har vi inga specifika tjänster att söka. Du är varmt välkommen att skicka en spontanansökan. Mejla vår HR-chef My Salling.