Om oss

När man kommit till en punkt då vardagen inte längre är hållbar, ska det vara en självklarhet att man hittar vägledning och får snabb kontakt. ADHD Care by Modigo är grundat av psykologer och är en digital specialistklinik nischad för behandlingar inom ADHD och ADD. Hos oss får du den bästa individanpassade behandlingen, när du behöver den.

Vi möter dig där du är och vägleder dig framåt

Vi utgår alltid från dina utmaningar och var du befinner dig i livet. Det är där vi möts och hjälper dig framåt.

”Jag kommer fortsätta arbeta mot min vision att revolutionera tillgängligheten för våra klienter och kasta om förväntningarna på vad kvalitet faktiskt innebär. För i min värld får man alltid den bästa individanpassade vården precis när man behöver den. Vi är tillgängliga, flexibla och bemöter dig alltid med respekt. Något annat vore konstigt när vårt fokus är ditt välmående.”

märta olausson width=

Märta Olausson
Psykolog och grundare

Lär känna några av våra medarbetare

Max, specialistläkare

Max är specialistläkare i psykiatri med erfarenhet inom neurologi och beroendemedicin.

Jasmin, legitimerad sjuksköterska

Jasmin är leg. sjuksköterska med stort intresse för ADHD och neuropsykiatri. Hon har erfarenhet av såväl psykiatrisk som neuropsykiatrisk vård, både inom öppen- och slutenvården.

Olof, specialistläkare

Olof är överläkare Barn och Ungdomspsykiatri. Han har arbetat med barnpsykiatrisk behandling och utredning i såväl öppenvård som slutenvård. Han har uppdrag som medicinsk rådgivare och har tidigare varit verksam vid Kunskapscentrum för Barnhälsovård samt vid flera regioner, med utredning och behandling.

Ewa, specialistläkare

Ewa är legitimerad läkare och specialistläkare inom barnpsykiatri. Hon har arbetat med ADHD Care sedan start och har lång erfarenhet från att möta barn, ungdomar och föräldrar inom psykiatrisk vård, utredningar och behandling.

Tanja, legitimerad psykolog

Tanja har arbetat inom skola, vuxenpsykiatri, barn- och ungdomshabilitering samt för privat vårdgivare. Hon har både arbetat med behandling och utredning och hennes intresse vilar tungt i barn och ungdomar med neuropsykiatriska svårigheter och utbildning.

Madeleine, legitimerad psykolog

Madeleine är legitimerad psykolog och under specialistutbildning inom neuropsykologi. Hon har länge arbetat inom vuxenpsykiatrin med neuropsykiatriska utredningar, psykologisk behandling, samt utbildning för personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Kristina, legitimerad psykolog

Kristina är leg. psykolog och under specialistutbildning inom klinisk barn- och ungdomspsykologi. Kristina har lång erfarenhet av utredning och behandling av barn och unga och har tidigare arbetat som psykolog inom förskola, skola, MVC/BVC och BUP.

Kontakta oss

Kom ihåg att aldrig skriva personuppgifter eller känslig information som rör din eller någon annans hälsa i formuläret eller via mail till oss.

Kontakta oss via info@adhdcare.se eller ställ din fråga i formuläret.

Genom att skicka meddelandet godkänner jag att ni hanterar mina uppgifter enligt ADHD Cares personuppgiftspolicy

Lediga jobb

Vi är ständigt på jakt efter nya kollegor som kan hjälpa oss att revolutionera vår bransch.

Specialistläkare i psykiatri med inriktning mot ADHD

Vill du arbeta digitalt med medicinsk behandling av ADHD på fria arbetstider? Är du kreativ, noggrann, tycker om att ha långvariga patientrelationer och vill ha stor påverkan på ditt arbete? Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats som ser och tar hänsyn till individen – både gällande anställda och patienter? Då kan en tjänst som specialistläkare i psykiatri med inriktning mot ADHD hos oss på ADHD Care vara något för dig.

Nu söker vi specialistläkare inom både barn- och ungdomspsykiatri och specialistläkare i vuxenpsykiatri med intresse och engagemang för behandling av patienter med ADHD. Hos oss får du ett spännande och utvecklande arbete i ett bolag som vill utmana branschen till större individanpassning och hög kvalitet.


Om ADHD Care

ADHD Care arbetar digitalt med medicinsk behandling av ADHD via videobesök. Alla medarbetare är specialistutbildade inom psykiatri och experter på området. Vårt syfte är att är hjälpa patienter i hela Sverige som är i behov av vård efter ADHD-/ ADD-diagnos. Arbetet ska alltid genomsyras av hög kvalitet och vara evidensbaserat.

ADHD Care är ett nybildat bolag inom Modigo-koncernen. Modigo är ett väletablerat företag som arbetar med bland annat neuropsykiatriska utredningar och psykologisk behandling såsom KBT och DBT. Inom hela koncernen har vi en hög servicenivå och stor flexibilitet. Våra värderingar mod, kvalitet och medmänsklighet beskriver oss väl och är våra ledstjärnor i såväl beslutsfattande som i vårt dagliga arbete.

Om rollen

Vi söker nu ytterligare specialistläkare till ADHD Care som ska vara med och driva utvecklingen av vårt nya bolag med inriktning mot läkemedelsbehandling av ADHD via videobesök. Du kan utgå varifrån du vill i Sverige och arbetet kan ske helt på distans om du så önskar. Vi arbetar under devisen frihet under ansvar, vilket innebär att du kommer att ha stor möjlighet att lägga upp dina arbetstider på ett sätt som passar just dig och din livssituation. Du har möjlighet att arbeta antingen med en fast deltidsanställning eller som timanställd.

Du arbetar evidensbaserat och har ett tydligt kvalitetsfokus. Vidare är du intresserad av förändringsarbete och utveckling av såväl metoder som verksamheten. Som person är du självständig, kreativ och flexibel. Du har god samarbetsförmåga, är förtroendeingivande och har en fin förmåga att skapa relationer med patienter.

Frågor
Om du har några frågor kring tjänsten, kontakta HR-chef My Salling på telefon 070-863 5416 eller my.salling@modigo.se

Så ansöker du
Maila din ansökan med CV till jobb@modigo.se jobb@modigo.se, gärna så snart som möjligt då urval sker löpande. Skriv ”specialistläkare ADHD” i ämnesraden i mailet.

Välkommen med din ansökan!